Personliga assistenter till Hörby


Arbetsgivare: Särnmark Assistans AB
Arbetsort: Hörby
Publiceringdatum: 2019-06-11

Särnmark är en trygg arbetsgivare med över 20 års erfarenhet av att samordna personlig assistans hos barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. Vi har idag över 2000 medarbetare, främst i storstadsregionerna, men våra kunder och medarbetare hittar du i hela Sverige.

Företagets grundare och ägare Mikael Särnmark har själv en förvärvad funktionsnedsättning efter en olycka, och var en av de första i Sverige att få personlig assistans. Att skapa de bästa förutsättningar för en individanpassad personlig assistans är vår främsta drivkraft.Vi söker nu nya assistenter till en kvinna i Hörby med en liten men väldigt trevlig assistentgrupp. Styrkan behöver utökas med trevliga och positiva assistenter som kan prata engelska då kvinnan har sitt ursprung i USA.

Du ska vara lugn och engagerad och kunna läsa av på kroppsspråket vad kunden vill ha sagt eller vill ha hjälp med. Kunden kommunicerar med hjälp av taldator. Du ska också vara intresserad av hundar då det finns en hund i hemmet.

Du som söker är en kvinna som kan prata engelska och är över 30 år. Du har också tillgång till egen bil för att kunna ta dig till arbetet.

Arbetstiden är förlagd över dygnets alla timmar. Rekrytering sker löpande och vi är anslutan till kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan.


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.


Om lön

Individuell lönesättning

Om anställningsvillkor

Deltid/
Ej specificerat
Järnvägsgatan 8
Särnmark Assistans AB
Järnvägsgatan 8
24330 Höör


Escape Room Stockholm