Logoped till habiliteringsmottagning


Arbetsgivare: Region Sörmland
Arbetsort: Nyköping
Publiceringdatum: 2019-06-10

Nyköping

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss
Vi är en specialistresurs inom Region Sörmland utifrån särskild kunskap om varaktiga funktionsnedsättningar och dess konsekvenser i vardagen. Habiliteringen är ett komplement till övriga sjukvården. Vårt uppdrag innebär att utreda och att ge habiliterande insatser till barn, ungdomar och vuxna personer med varaktiga funktionsnedsättningar såsom rörelsehinder, flerfunktionshinder, traumatiska hjärnskador, intellektuell funktionsnedsättning/ autismspektrumtillstånd. Habiliteringsmottagningen i Nyköping finns i anslutning till Ekensberg vårdcentral. Vi arbetar utifrån en samlad mottagning i multiprofessionella team uppdelad i barn-, och vuxenteam samt ett administrativt team.

Dina arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete enskilt och i team som består av flera olika professioner. Vi ger insatser individuellt eller i grupp, på vår mottagning eller på individens vardagsarenor. Detta utförs i samverkan med personens nätverk. Eftersom du kommer vara en viktig kugge i det tvärprofessionella teamet är det viktigt att du tycker om att arbeta med andra och tror på att bästa resultat uppnås tillsammans. Tillsammans med övriga i teamet upprättar du habiliteringsplaner och genomför habiliteringsinsatser. Vi arbetar utifrån ett beteendemedicinskt synsätt utifrån TBA (tillämpad beteende analys). Vi träffas regelbundet på länsövergripande yrkesträffar, för att diskutera och samverka kring yrkesspecifika frågor. Inom vår verksamhet pågår ett ständigt förbättringsarbete, där alla medarbetare är delaktiga.

Din kompetens
Legitimerad logoped. Erfarenhet av habiliteringens målgrupper är önskvärt liksom ett intresse för metodutveckling. Förmåga att arbeta i grupp såväl som förmåga till självständigt arbete krävs. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Körkort erfordras.

Du kommer att utföra logopediska utredningar, diagnostisering och behandling av tal-, språk- och kommunikationsstörningar samt ät- och sväljsvårigheter. Du kommer att arbeta med barn, ungdomar och vuxna. Dessutom medverkar du i upprättande av habiliteringsplaner samt i grupp- och utbildningsaktiviteter för patienter med olika funktionsnedsättningar och deras nätverk. Information och rådgivning till nätverk och personal kring patienten är en viktig del i arbetet. Det är ett varierande och mångsidigt arbete som anpassas utifrån patientens behov, vilket är en kreativ utmaning.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde 2019-08-05 eller enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Enhetschef Elham Pourmand eller Madeleine Berggren Björnfot, 0155-24 71 02.
Yrkessamordnare Vanja Grohp- Peterström, 016-10 34 97.
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på habiliteringsmottagningen!


Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-06-23.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)


Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Arbetslivserfarenhet

Logoped: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

-

Om anställningsvillkor

Tillsvidare, 100%, Tillträde enligt överenskommelse

-
Repslagaregatan 19
Region Sörmland
Repslagaregatan 19
61188 Nyköping
Ange referens RLSV-19-099


Escape Room Stockholm