People Success Manager till Soundtrack Your Brand


Arbetsgivare: Next u AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-06-10

Ansök snabbt här!... eller på vanligt sätt längre ned.

Hos Soundtrack erbjuds du en bred arbetsroll med både strategiska och operativa arbetsuppgifter. Du ser till att dina medarbetare har vad de behöver för att prestera som bäst och din målsättning är att skapa en arbetsmiljö utöver det vanliga. Arbetsuppgifterna spänner över hela organisationen och du kommer att komma i kontakt med de flesta medarbetarna på en daglig basis. Du kommer att behöva kunna fatta snabba, och ibland svåra beslut.

Exempel på arbetsuppgifter:

* Stödja ledningsgruppen i HR och arbetsmiljöfrågor
* Ansvarig för kontor och material
* Inköpsansvarig /Leverantörsansvarig (kontorsmaterial, mat, bud, mm)
* Onboarding / Offboarding av anställda
* Övriga HR-aktiviteter

Vem du är
Som person är du driven, service-minded och har en positiv attityd. Du arbetar effektivt och förmågan att prioritera ditt arbete utifrån verksamhetens behov. Dina tidigare erfarenheter har gjort dig trygg i en ansvarsfull roll och du har förmågan att arbeta med varierande arbetsuppgifter under ett högt tempo. Du har en utåtriktad personlighet, får saker gjort och är lösningsorienterad.

Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning gärna inom HR och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du trivs i en digital miljö, trivs att arbeta i ett högt tempo och gillar tuffa utmaningar. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift.

Om företaget:
Soundtrack Your Brand erbjuder en musiktjänst för företag. Hos oss jobbar ca 80 medarbetare som dagligen skapar magi. Soundtrack förändrar landskapet för hur varumärken och företag konsumerar digitalt distribuerad musik. Bland våra kunder återfinns några av världens största och mest spännande varumärken samt din lokala frisör runt hörnet. Vi tror att själva musiken påverkar konsumenternas erfarenhet och beteende. Vi har upprepade gånger bevisat detta genom vår forskning, och som branschledande inom området försöker vi utbilda världen om musikens påverkan.

Hos oss finns en stor passion för musik och de som skapar den. Vi är engagerade och arbetar fokuserat med att bygga upp tjänsterna som ska tillfredsställa våra kunders behov och överträffa deras förväntningar. Alla i teamet spelar en viktig roll i det arbetet!

Vi erbjuder dig
På soundtrack arbetar vi hårt och har kul! Vi har uppskattade afterworks med bland annat musiktävlingar, vinprovningar, och då och då blir det filmkvällar.
Vi erbjuder dig ett roligt och utmanande jobb på en arbetsplats med hög energi. Du kommer att få chansen att jobba med engagerade och smarta medarbetare. Du ges också en möjlighet att vara med och forma din roll från grunden i samarbete med ledningsgruppen.

Företaget har valt att använda sig av rekryterings och bemanningsföretaget Next U i denna bemanning vilket innebär att du kommer vara anställd som konsult hos Next U, med god chans till anställning hos Soundtrack Your Brand.

Varmt Välkommen med din ansökan!

Om Next u
Next u är rekryterings- och bemanningsföretaget som tittar på människor, inte papper. Vi vet att det är människor som gör skillnaden mellan bra företag och fantastiska företag. Det är därför vi arbetar med videobaserade tjänster. Då får du en mer rättvis bild av både kandidater och jobb - inte bara tjusiga ord i ett CV eller i en annons. Läs mer på www.nextu.seAnsök snabbt här!... eller på vanligt sätt längre ned.

Arbetslivserfarenhet

HR-specialist / HR-adviser: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Ingela Haglund, Rekryterare/Konsultansvarig, Telefonnummer: 070-7703121
Västmannagatan 63 11325 Stockholm
Next u AB
Västmannagatan 63
11325 Stockholm


Escape Room Stockholm