Vi söker en truckförare med erfarenhet av motviktstruck med långgaffel


Arbetsgivare: OnepartnerGroup Jönköping AB
Arbetsort: Jönköping
Publiceringdatum: 2019-06-10

Nu söker vi en ambitiös truckförare med erfarenhet av långgaffel.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se


Dina arbetsuppgifter
- Lastning och lossning med motviktstruck med långgaffel
- Sköta dokumentering av gods

Din profil
För att passa för denna tjänst krävs det att du har erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Utöver det bör du trivas i en omväxlande miljö där du får hjälpa till med allehanda arbetsuppgifter som förekommer på ett lager.

Som person är du noggrann, nyfiken och ordningsam. Du har en god känsla för service, både mot chaufförer och kollegor. Du sätter stor vikt vid att göra ett bra jobb. Du pratar svenska och engelska flytande och vi ser gärna att du har erfarenhet från något lagerhanteringssystem.

Detta uppdrag startar med omgånde start och kommer att pågå under hela sommaren fram till 4/8. Därav är det viktigt att du kan jobba hela sommaren. För rätt person finns möjlighet till fortsättning efter denna period.

Välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet

Truckförare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Visstid, mer än 6 månader
Mogölsvägen 4
OnepartnerGroup Jönköping AB
Mogölsvägen 4
55593 JÖNKÖPING
Ange referens 9431


Escape Room Stockholm