Försäljnings- och marknadschef till Bruks AB


Arbetsgivare: Clockwork Hälsingland AB
Arbetsort: Hudiksvall
Publiceringdatum: 2019-06-05

Om oss
Bruks Siwertell Group är en marknadsledande leverantör av bulkhanterings- och träbearbetningssystem. Med tusentals installationer över hela världen hanterar våra maskiner våra kunders råvaror från skog, fält, stenbrott och gruvor, upprätthåller kritiska funktioner för tillverkare, fabriker, kraftverk och hamnar. Vi konstruerar, producerar och levererar system för lastning, lossning, transport, lagring av torra bulkmaterial, tillsammans med utrustning för flisning, sållning och bearbetning av trä för biobränslen, sågverk, massa- och pappersindustri. Vi är globala och lokala. Du hittar våra huvudkontor i USA, Sverige, Tyskland, Kina, Filippinerna, Ryssland och Taiwan. Tjänsten som Rollen beskriven nedan gäller vårt kontor i Arbrå, Hälsingland.

Läs gärna mer om oss på www.bruks-siwertell.com

Dina arbetsuppgifter
Vi välkomnar dig att ta ledarrollen över vårt strategiska och operativa försäljningsarbete mot sågverk, massa-, papper- och boardindustri, värme-/kraftverk och liknande för Bruks AB, nationellt som internationellt. Du vidareutvecklar och förädlar vårt arbete och till din hjälp har du ett engagerat försäljningsteam. Samtliga besitter gedigen kompetens inom vårt produktutbud och värnar högt om våra kundrelationer.

Som driven ledare förmedlar du ett tryggt och förtroendeingivande ledarskap som skapar entusiasm och driv hos vår personal. Dina affärsmässiga drivkrafter kombinerar du med teknisk analys och visar tydlig målriktning. Din förmåga att ta initiativ till handling och resultat är vad vi söker i dig.


Din profil
Teknik och affärer finns genomgående i ditt CV och gärna erfarenheter från de branscher våra kunder finns inom. Du har arbetat med försäljning med dokumenterat goda resultat. Vi söker dig med ett ledarskap som präglas av att vilja se andra lyckas och har förmågan och erfarenheten av att ta ett nuläge till utsatta mål. Du besitter en stark drivkraft och erfarenhet av att hitta lösningar som är värdeskapande i varje affär, driver frågor som fördjupar och utvecklar våra kundrelationer på ett strategiskt och operativt plan.

Vår teknik ligger oss varmt om hjärtat och stoltheten över vårt varumärke är inget du tar miste på hos oss. De framgångar som vi skapat tillsammans de senaste åren gör att du kommer in i en organisation med stark anda och framtidstro.

Vi erbjuder dig:

En möjlighet att arbeta på ett internationellt företag i en utvecklande miljö tillsammans med kompetenta och härliga kollegor. Dina blivande kollegors intressen är bland annat – träning av all möjlig karaktär, löpning, dans, fiske, yoga, snöskoterkörning, bilar, skidåkning och då både utför som längd (vi har några som kör Vasaloppet) och en hel massa annat. Detta gör vi i en fantastisk miljö nära naturen och lugnet med placering på vårt kontor i Arbrå, Hälsingland.

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning och Rekrytering och hänvisar samtliga frågor om rollen till rekryteringskonsult Sofie Lambertsson på tfn 0733-512721. Sista ansökningsdag för rollen är 23 juni 2019. Du söker tjänsten via www.clockworkpersonal.se. Välkommen med din ansökan!Arbetslivserfarenhet

Försäljningschef: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Sjögatan 11B
Clockwork Hälsingland AB
Sjögatan 11B
82450 HUDIKSVALL
Ange referens 5736


Escape Room Stockholm