Lärare Ma/NO till Linnéaskolan


Arbetsgivare: Uddevalla kommun, Barn- och utbildning
Arbetsort: Uddevalla
Publiceringdatum: 2019-06-04

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.


I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.


Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän!
Beskrivning
Linnéaskolan är en 7-9 skola vid foten av Bredfjället med utsikt över Ljungskileviken och Orust.

Skolan har ca 250 elever fördelade på elva klasser och tre arbetslag. I varje arbetslag finns fem-sex lärare, en socialpedagog och en elevassistent.

Undervisningsgrupperna är små(22-25 elever), vilket underlättar arbetet med att möta varje elev där denne befinner sig.

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår förutom undervisning visst mentorskap för elever i ditt arbetslag. Du delar mentorskap med en socialpedagog, vilket innebär att du ansvarar för de delar som har med kunskapsuppdraget att göra. Vi söker dig som vill vara med att utveckla skolans NO-undervisning tillsammans med kollegor och i nya lokaler.

Kvalifikationer
Du har lärarlegitimation i matte och NO för åk 7-9. Du är strukturerad i din undervisning och en god ledare i undervisningssituationen. Du är bekväm med digitala redskap i undervisningen.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

För tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning.

För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn, samt för all verksamhet enligt LSS, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Arbetslivserfarenhet

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

100%. Tillträde: Enligt överenskommelse
tillsvidareanställning
Anna Jonsson, Telefonnummer: 0522 695370
Lärarförbundet, Telefonnummer: 0522-69 80 85
Lärarnas Riksförbund, Telefonnummer: 0522-69 80 86
Varvsvägen 1
Uddevalla kommun, Barn- och utbildning
Varvsvägen 1
45181 Uddevalla
Ange referens 2019/250


Escape Room Stockholm