Medicinsk sekreterare till Hälsocentralen Bredbyn


Arbetsgivare: Region Västernorrland
Arbetsort: Örnsköldsvik
Publiceringdatum: 2019-06-04

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Den landstingsägda primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Primärvården är en länsorganisation med indelning i fyra områden, varav Örnsköldsvik är ett där de sex hälsocentralerna i kommunen ingår.

Hälsocentralen Bredbyn är belägen ca fyra mil väster om Örnsköldsvik.


.

Arbetsuppgifterna som medicinsk sekreterare innebär utskrivning av diktat i NCS Cross, diagnosregistrering, posthantering, ta emot ärenden i funktionsbrevlåda och 1177 mina vårdkontakter samt receptionsarbete med kassahantering och besöksregistreringar.

Vi söker dig med kompetens som medicinsk sekreterare. Erfarenhet av arbete inom primärvård och i datajournal NCS Cross är meriterande. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

För att trivas hos oss tror vi att du har lätt för att kommunicera och skapa goda relationer, ett gott bemötande är viktigt då receptionsarbete ingår i arbetsuppgifterna.
Stor vikt kommer att läggas på system- och datavana, likväl som personliga egenskaper såsom flexibilitet och god samarbetsförmåga.

Vikariat med tillträde 2019-08-12 eller enligt överenskommelse.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervjuer innan ansökningstiden har gått ut.

Arbetslivserfarenhet

Läkarsekreterare / Vårdadmin / Medicinsk sekreterare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Heltid
Vikariatsanställning 2019-08-12 - 2019-12-31
Marina Jones, Hälsocentralschef, Telefonnummer: 070-296 47 05
marina.jones@rvn.se
Ann-Charlotte Kallin, Vision, Telefonnummer: +4666057551
ann-charlotte.kallin@rvn.se
Se hemsida
Region Västernorrland
Storgatan 1
87185 Härnösand
Sök via länk nedan
Ange referens 86:2019:67


Escape Room Stockholm