Junior Projektledare till framstående Sweco


Arbetsgivare: FeelingFriday AB
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2019-02-21

Har du idag rollen som projektingenjör och är redo att ta steget till projektledare? Lockas du av en spännande utmaning och trivs i en roll där du får vara med och påverka? Då kan det vara dig vi söker!

OM TJÄNSTEN:

Friday söker just nu för Swecos räkning en junior Projektledare. Du blir drivande i en grupp med olika bakgrunder och kompetenser där din roll blir att styra arbetet mot uppsatta mål. Du kommer framförallt säkerställa leverans och agera administrativ projektledare då gruppen står för de tekniska detaljerna. Du kommer utgå från kontoret i Göteborg och parallellt befinna dig ute hos kund tillsammans med ditt team.

Nu har du möjlighet att bli nästa tillskott där intresset och personligheten är av stor betydelse. Sweco värdesätter sina anställda och ser vidareutveckling för medarbetarna som otroligt viktigt. Gruppen har en öppen inställning med fokus på stöttning samt utmanar varandra för att nå bästa resultat. Du kommer få rätt möjligheter att axla rollen som projektledare, där du får en senior projektledare som bollplank för att säkerställa rätt förutsättningar för din fortsatta utveckling.

ARBETSUPPGIFTER:

Som junior Projektledare på Sweco kan du förvänta dig en vardag med varierande arbetsuppgifter. Du kommer vara drivande i olika projekt med fokus på att styra projektet och personerna som är involverade mot goda resultat. Din tidigare erfarenhet av en roll som projektingenjör eller liknande är av stort värde samtidigt som du kommer att utmanas och få bygga på dig nya erfarenheter inom ett spännande område.

Dina primära arbetsuppgifter:

Styra, projektleda och säkerställa projektets framfartMotivera och engagera medarbetarna i projektenDriva projekt från start till mål utifrån kunds önskemål

Du blir projektets drivande kraft och vi ser därför att du är en naturlig ledare med god struktur och ett tydligt resultatfokus.

VI SÖKER DIG SOM:

I denna process lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. För att lyckas och trivas i rollen som Projektledare hos Sweco ser vi att du som person är nyfiken och har lätt för att samarbeta. Vi ser dessutom att du har;

En teknisk bakgrund med ett par års erfarenhet som exempelvis projektingenjörGod kommunikativ förmåga & personlig mognadInnehar körkort B

För denna tjänst krävs det är att du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd på Friday med ambitionen att du efter en tid blir direktanställd på Sweco.

STARTDATUM:

Enligt överenskommelse

ÖVRIG INFO:

· Omfattning: Heltid

· Placering: Centrala Göteborg

· Kontaktuppgifter: Ari Gamal, recruiter

· Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufas.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Sökord: projektledare, projektingenjör, engineer, projekt, project, projectleader, bygg, projektledning, industry

Arbetslivserfarenhet

Projektledare, bygg och anläggning: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön - Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidareanställning
Kungsportsavenyn 33
FeelingFriday AB
Kungsportsavenyn 33
41136 Göteborg
Ange referens friday86


Escape Room Stockholm