Psykolog / psykoterapeut till Lideta i Södertälje


Arbetsgivare: Lideta Hälsovård
Arbetsort: Södertälje
Publiceringdatum: 2019-02-21

Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 20 geografiska platser och har idag cirka 140,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen Mama Mia.

Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge ökad tillgänglighet för Lidetas patienter.

Är du psykolog alt psykoterapeut med intresse för första linjen inom primärvård? Har du stort kundfokus, är driven, flexibel, självgående och prestigelös?

Lideta utvecklas och vi är inne i en mycket expansiv fas. Vi behöver därför rekrytera fler engagerade och duktiga medarbetare inom vårt psykosociala team av psykologer och psykoterapeuter till våra mottagningar som finns i Stockholm, Södertälje och Uppsala.

Vill du vara med om att utveckla Lideta och arbeta vidare på vår ambition att bygga ut vår primärvård i Stockholm/Mälardalen? Läs vidare!

Dina arbetsuppgifter:
Vi vill rekrytera psykologer och psykoterapeuter till flera av våra mottagningar i Stockholm Mälardalen. Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen såsom undersköterskor, sjuksköterskor, psykologer/psykoterapeuter och läkare m fl.

Vårt uppdrag är att behandla lindrig till måttlig psykisk ohälsa. I uppdraget ingår att erbjuda bedömning, rådgivning, behandling, psykopedagogiska insatser samt insatser individuellt eller i grupp.

Din profil:
Vi söker dig som vill vara med och utveckla arbetet som psykolog inom primärvården och som vill arbeta med bedömning och kortare insatser vid första linjen.

Du är legitimerad psykolog eller psykoterapeut och intressad av att arbeta inom första linjens i primärvård.

Kunskap i systemet Take Care är meriterande.

Som person är du engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Då ditt arbete är väldigt självständigt måste du vara driven och van att själv strukturera ditt arbete. Samtidigt är det mycket viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team och mottagningen.

Anställning och ansökan:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50-100 %. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder flexibla arbetstider, marknadsmässig lön. Vi ser fram emot att få träffa dig för att hitta den perfekta tjänsten och skräddarsydda lösningen för just dig.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
HR-ansvarig Kamilla Hagel tfn 08-506 490 52, kamilla.hagel@mamamia.se

Välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning snarast.

Arbetslivserfarenhet

Psykolog: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast

Om anställningsvillkor

Heltid
Tills vidare
Gasverksgatan 9
Lideta Hälsovård
Gasverksgatan 9
25467 Helsingborg


Escape Room Stockholm