Aktiv och glad assistent sökes till 24-årig tjej i Sollentuna


Arbetsgivare: Humana Assistans AB
Arbetsort: Sollentuna
Publiceringdatum: 2019-02-20

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Pluggar du och vill jobba lite extra på kvällar och någon helgdag i månaden? Vår kund söker i Sollentuna söker en ny assistent!

Om tjänsten:
Vår kund Felicia är 24 år och söker en ny assistent på deltid. Hon är en aktiv tjej som gillar att sjunga, promenera, shoppa, träna och att fika. Främst är det till hennes fritidsintressen som Felicia behöver stöd. Hon rider på måndagar, tränar racerunning på onsdagar och på fredagar träffar hon sina kompisar eller kanske går på disco.
På eftermiddagarna möter du upp Felicia på hennes jobb i Sollentuna C vid 15-tiden, för att sen ta er vidare till någon av hennes aktiviteter. Antingen gör ni det i din egen bil eller med hjälp av färdtjänst. På helgerna hittar ni kanske på något extra. Som att gå på en musikal, bio, eller träffa kompisarna.

Är detta något som skulle passa dig, eller vet du någon det skulle passa? Sök tjänsten idag eller tipsa vidare!

Vi söker dig som:
Du som söker är gärna en kvinna i närheten av Felicias ålder. Du kanske pluggar och vill jobba extra några timmar i veckan? Du delar hennes intresse i att ha en aktiv vardag och du är glad, social och flexibel som person. Har du erfarenhet av en liknande roll är det meriterande, men vi värderar dina personliga egenskaper högt.


• Gärna är kvinna
• Gärna har erfarenhet från en liknande roll
• Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
• Med fördel har B-körkort och tillgång till egen bil
• Ej allergisk mot pälsdjur (hästar främst)

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Minst 25 %.
Schema enligt följande: Måndagar och onsdagar ca kl. 14.45-19.00. Var tredje fredag ca 14.45-22.30, samt 1-2 helgdagar i månaden.

För denna tjänst tillämpar vi anställningsformen vikariat. Tjänsten är ett föräldravikariat fram till sommaren 2020, men med chans till förlängning.


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Om lön

Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Om anställningsvillkor


Deltid/

Ej specificerat
Rebecka Gustafsson, Rekryteringsansvarig
Warfvinges väg 39
Humana Assistans AB
Warfvinges väg 39
11251 Stockholm


Escape Room Stockholm