Sjuksköterska till privat hemtjänst


Arbetsgivare: Uppland Nursing Resurs AB
Arbetsort: Uppsala
Publiceringdatum: 2019-02-20

Vill du arbeta i en miljö där du kommer i nära relation med dina vårdtagare så är vi arbetsplatsen för dig. Upplands Nursing Resurs AB är ett privat hemtjänstföretag som nu söker en legitimerad sjuksköterska med sedvanliga arbetsuppgifter inom äldrevården. Du kommer få arbeta i ett team med uppgifter som medicinhantering, omvårdnad, patient- och närstående, utvecklingsarbete m.m. Vi erbjuder en arbetsplats där vården utgår från vårdtagarens önskemål och behov.

Hos oss har du möjlighet till personlig utveckling och självständighet då du i samarbete med dina kollegor får organisera och planera ditt dagliga arbete. Då vi är ett litet vårdföretag får du även en betydelsefull roll i ledningsgruppen och blir en del i ett härligt team. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, och du bör kunna se och lyssna på vårdtagarnas personliga behov, hålla i handen och sprida trygghet, eller bemöta anhöriga i svåra situationer. Körkort är ett måste. Låter detta som något för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår verksamhetschef Fati Safaei tel 073 – 822 37 68, eller samordnare Padideh Pakpour 073 – 506 45 72. Du kan även nå oss på padideh.pakpour@upplandnursing.se

Arbetslivserfarenhet

Sjuksköterska, grundutbildad: 1-2 års erfarenhet
Uppland Nursing Resurs AB
Escape Room Stockholm