Ekonomibiträde 75%


Arbetsgivare: Falkenbergs kommun, Serviceförvaltningen
Arbetsort: Falkenberg
Publiceringdatum: 2019-02-20

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.
Inom Falkenbergs kommun tillämpas rökfri arbetstid och du har möjlighet att kunna ta del av vårt friskvårdsbidrag.

Vi söker kunniga och engagerade medarbetare till vår förvaltning. Serviceförvaltningen bidrar till en bättre vardag för kommunens invånare och verksamheter med tjänster inom bland annat måltider, kontaktcenter, fordon och kontorsservice. Vill Du vara med och utveckla vår verksamhet inom Serviceförvaltningen, Kost- & Städservice?

Kost- & städservice har ca 60 kök varav 33 är tillagningskök och de resterande mottagningskök. Vi är runt 160 medarbetare och vi lagar mat till skola, förskola och gymnasium samt brukare inom äldreomsorg och hemtjänst. Våra kök lagar sammanlagt ungefär 7000 lunchportioner/dag.


ARBETSUPPGIFTER
Brinner du för service och att sätta gästen i centrum? Då är tjänsten som ekonomibiträde i Tångaskolans kök något för dig. På Tångaskolan tillagas ca 600 portioner dagligen och serveras i två matsalar.

Som ekonomibiträde gör du salladsbuffé, fixar frukost och mellanmål, diskar efter alla måltider, sköter egenkontroll, varumottagning samt är allmänt behjälplig med allt som görs i ett storkök.

Lättare matlagning vid exempelvis lov kan förekomma. Stor kunskap i specialkoster är ett måste. Du bidrar till att produktionen fungerar, att maten kommer fram i rätt tid och med rätt kvalitet. Du ska även ha fokus på ett positivt bemötande och medverka till en god arbetsmiljö.


KVALIFIKATIONER
Du har restaurangutbildning på gymnasienivå eller liknande samt flerårig erfarenhet av arbete, gärna i kök. Mat och matlagning ligger dig varmt om hjärtat och du delar vår åsikt om att måltiden är en viktig del av vardagen. Grundläggande kunskaper inom specialkost är en förutsättning. Som person är du ansvarstagande, tar egna initiativ, har förmåga att vara flexibel och leverera bra kvalitet i ett högt tempo.
Datorvanan är god vilket krävs då du själv registrerar din frånvaro i Personec och tar del av information på vår hemsida och vår hemkatalog. Du behöver ha god kännedom om Livsmedelsverkets hygienföreföreskrifter och rekommendationer samt vara insatt i HACCP.
Din förmåga att förstå och använda svenska språket, både muntligt och skriftligt är mycket god.
Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet och vi tror därför att du håller dig frisk genom någon form av träning och ett hälsosamt liv.
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Därför välkomnar vi sökande som bidrar till detta.
Inom våra verksamheter i skola och förskola gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Då tjänstens placering kan ändras ber vi sökande lämna utdrag ur belastningsregistret. https://polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/PM-442-5-forskoleverksamhet.pdf


ÖVRIGT
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Falkenbergs kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Vi ser fram emot Din ansökan!
Önskvärt om registerutdrag finns klart då eventuell anställning inte kan ske förrän detta uppvisas.

Vi undanber oss all kontakt med bemanningsföretag och andra annonsörer.

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Deltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: 2019-06-17 eller enligt överrenskommelse.
Elin Karlsson, Enhetschef, område SydÖst, Telefonnummer: 0346-885137
Fackliga företrädare nås via kontaktcenter, Telefonnummer: 0346-88 60 00
Nygatan 34 FALKENBERG
Falkenbergs kommun, Serviceförvaltningen
Nygatan 34
31180 FALKENBERG
Ange referens KSS003-2019-02


Escape Room Stockholm