Säljare B2B, Creative Sales Advisor


Arbetsgivare: PROFILE NORDIC AB
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2019-02-13

Account manager

Jobbet Utesäljare innebär direktförsäljning av våra smarta profilprodukter där kreativitet och idérikedom kommer väl till hands. Möten sker företrädesvis ute hos kunder på förbokade besök. Du ansvarar för bearbetning av nya och gamla kunder, stora som små på ditt distrikt. Det innebär inbokning av möten via telefon och via personliga besök samt aktiv försäljning. Vi bedriver ingen försäljning via web utan all omsättning på distriktet är knuten till dig som säljare. Envishet, anpassningsförmåga och en gnutta humor förenklar uppgiften att bli en betydande del av Profile Nordic.

Våra kunder finns i alla branscher och till dem erbjuder vi våra smarta, snygga och unika produkter. Produkter till kunder, mässan, medlemmen, personalen eller föreningen. Vi har en gedigen kunskap av och om unika lösningar kring produkter med märkning – ”branding” och ”give-aways”. Profile Nordic AB lägger mycket tid på att kunna erbjuda kunder tidsaktuella och roliga produkter att representera sitt företag med. Det som ytterligare utmärker oss är en hög kvalitet, servicekänsla samt de snabba leveranserna. Kombinationen av dina egenskaper och din inställning är tillsammans med vår tro på din potential receptet för vår gemensamma framgång. Engagemang och TEAM-anda återspeglar företaget, då vi alltid hjälper varandra till framgångar!

Vi erbjuder: 

Grundutbildning
Produktutbildning
Säljutbildning
Säljstöd i form av coacher och säljprogram
Kick-offer
Team-träffar
Säljtävlingar
Tjänstebil, hyrbil eller milersättning för egen bil.

Din största styrka är din ambition och attityd att lyckas med det du tar dig för. Därför söker vi en driven och målmedveten person som vill ha ett roligt och variationsrikt jobb. Du ser dig själv som nästa viktiga kugge i en växande organisation där utrymme för nya tankar och idéer uppmuntras. Arbetet är självständigt, vilket kräver att man är strukturerad, kreativ och modig för att lyckas. Körkort är ett krav.
Mats Niva, Personalchef, Telefonnummer: 0705239517
mats@profilenordic.se
PROFILE NORDIC AB


Ange referens CSA Göteborg


Escape Room Stockholm