Flera kundtjänstmedarbetare


Arbetsgivare: Randstad AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-02-12

Kundtjänstmedarbetare
Flera kundservicemedarbetare sökes i Stockholm

Har du ett stort intresse för service och gillar många kundkontakter? Skulle du beskriva dig själv som en positiv, ödmjuk och serviceinriktad person som drivs av att göra skillnad för kunderna? Har du dessutom tidigare erfarenheter av kundbemötande via telefon? Sök redan idag! Nu söker vi kundservicemedarbetare till olika uppdrag i Stockholm med start löpande. I denna roll kommer du att ingå i team som tillsammans ansvarar för att hjälpa våra kunder på olika uppdrag.Arbetsgivare: Randstad AB

Läge: Stockholm

Omfattning: Heltid, vardagar, kontorstider

Start: LöpandeArbetsbeskrivning

I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att besvara samtal och ta emot mail från både privatpersoner och företagskunder. Du och ditt team ansvarar och säkerställer att kundens ärenden blir lösta på bästa möjliga sätt från start till mål. Du ger god service mot kunderna och är företagets roll utåt. Det är viktigt att du trivs med telefonen och datorn som verktyg och kan navigera snabbt emellan. Du sitter i ett öppet kontorslandskap och trivs i att arbeta både i team och självständigt.

Kvalifikationer

• Tidigare erfarenhet av kundbemötande, gärna från kundtjänst, telefonväxel eller callcenter
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• Gymnasieutbildning
• Officepaketet
• Lättlärd i olika system samt en god datavana


Meriterande

• Kan tala flera språk
Goda kunskaper i excel

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du serviceminded, lyhörd och ansvarsfull med ett lösningsorienterat arbetssätt. Du har alltid kunden i fokus och drivs av att hitta lösningar på problem. Du är trygg i dig själv och vågar ta initiativ i olika ärenden. Du hjälper gärna dina kollegor, arbetar bra i både i team och självständigt samt har mycket tålamod.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag: 2019-02-28, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Caroline Karlsson, caroline.karlsson@randstad.se

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Regeringsgatan 65, 11156 STOCKHOLM
Randstad AB
Regeringsgatan 65
11156 STOCKHOLM
Ange referens 201202280


Escape Room Stockholm